utolsó módosítás:
2017.02.04 - 17:47:37
Kosár tartalma 0 db termék
Teljes összeg: 0.- Ft
Kosárhoz

1998 óta foglalkozunk méhészettel. A saját tapasztalatainkat és az Önök tanácsait figyelembe véve alakítottuk ki a kinálatunkat. Az első időszakban csak fejvédőket gyártottunk, ma már bővítettük az árukészletünket  további méhészkalap fajtákkal, méhészkabátokkal, kezeslábasokkal (overálokkal), nadrágokkal, kesztyűkkel és egyéb termékekkel. Elmondhatjuk, hogy országosan az egyik legnagyobb fazon, szín, méret valamint anyag választékkal rendelkezünk. 

Saját méhész tapasztalainkat felhasználva és figyelve a világ méhészruha fejlesztéseit alkottunk  egészen új és egyedi megoldásokat. Pédául: mindenhol műanyag bevonatú drótot alkalmazunk, meghosszabítva ezáltal az anyag élettartalmát. Az áll alatt a gumit lecseréltük zsínórra, amit mindenki a méretéhez beállíthat. A kesztyűt és a mandzsettát szétválasztottuk, a mandzsetta bármilyen kesztyűhöz használható, stb.

Vásárokon, méhésztalálkozókon személyesen is elérhetnek bennünket, a viszonteladók polcain szintén megtalálhatják termékeinket. A Webáruházon keresztül pedig egész évben ki tudjuk szolgálni Önöket.

Keressék folyamatos újdonságainkat illetve akcióinkat.

Sukk Lászlóné