utolsó módosítás:
2017.02.04 - 17:47:37
Kosár tartalma 0 db termék
Teljes összeg: 0.- Ft
Kosárhoz

Vásárlási Információk

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
A szerződésnyelve: Magyar

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-15 óráig. A megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.
Cégünk minden esetben írásban (e-mailben) visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a raktáron lévő termékek esetében a visszaigazolástól számított 3-5 munkanapon belül. Esetlegesen kifogyott vagy raktáron pillanatnyilag nem lévő termékek esetében a visszaigazoló üzenetben tájékoztatjuk a megrendelőt a teljesítés időpontjáról.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés a webáruházban
Az oldalunkon a termékek bruttó egységárai kerültek feltüntetésre.

Rendelését több féle módon is leadhatja:
• Web-felületünkön, a regisztrációt követően. Megrendelésének menetét folyamatosan nyomon követheti kosarában. A megrendelés elküldéséről egy visszaigazolást kap tőlünk, ami ellenőrizhetővé teszi a rendelés főbb paramétereit. Ezen megrendelési mód a nap 24 órájában biztosított az Ön részére.
Ha megtalálta a keresett terméket, kattintson a termék képére, vagy nevére. Ekkor megjelenik a termék adatlapja Amint beírja a megrendelni kívánt mennyiséget az belekerül virtuális kosarába (bal alsó sarok a képernyőn). Ez még nem a végleges megrendelés, ezt később még módosíthatja, vagy törölheti is. Akár még változtathat a mennyiségen, a színeken, a méreten, stb. Ha megvan a végleges mennyiség, tegye bele a kosarába a terméket. Ekkor a kosárhoz menüpontban is megjelenik a kiválasztott termék. (Még ez sem a végleges megrendelés)
Ezek után további termékeket is rakhat a kosarába. A „Kosárhoz” linkre kattintva, kilistázódik az összes kosárba tett termék, ekkor még változtatható a darabszám, méret, szín, stb…
A kosara tartalmát bármikor kiürítheti, módosíthatja, kiegészítheti.

A kosárhoz menü alatt nézze meg a kosara tartalmát. A terméklista alatt megjelenik a megrendelés gomb. Amennyiben Ön már vásárolt nálunk korábban, lépjen be azonosítóival. Ha Ön új vásárló, akkor regisztrálnia kell.

Végül a megrendel gombbal véglegesítse a rendelését. Ekkor megjelenik nálunk a megrendelése, amiről e-mailben küldünk önnek visszaigazolást!
• E-mailben is leadhatja megrendelését az meheszruha@t-online.hu címre. Válassza ki az igényelt termékeket, jegyezze fel egy e-mailbe, s küldje el a megadott címre! Természetesen erről is írásos visszaigazolást fogunk biztosítani. Ezen megrendelési mód a nap 24 órájában biztosított az Ön részére.
• Az Önnek tetsző termékeket személyesen is megrendelheti nálunk.
Önnek mindvégig biztosítjuk a fogyasztóvédelmi törvények által biztosított jogokat. (pl.: jótállás, szavatosság, elállási jog, stb)
A teljesítési határidő 2-15 munkanap, készletektől függően. Amennyiben a termék ideiglenesen nem áll rendelkezésre, arról értesítjük Önt.

A szállítás és fizetés módja
A szállítás és fizetés módja a következőképpen alakul:
• A megrendelt termékeket postai úton továbbítjuk az Ön által megadott szállítási címre.

• A fizetendő összeget utánvéttel, a csomag átvételekor kell fizetnie. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el az 50 000 Ft-ot, úgy a szállítási költséget is tartalmazza a csomagban található számla. Ennek árait lejjebb megtalálhatja. Amennyiben a rendelési érték meghaladj az 50 000 Ft-ot, úgy a szállítási költséget teljes egészében magunkra vállaljuk.

• Választhatja az előre átutalást is az áru kiszállítását megelőzően, (az elkészített és e-mailben átküldött számla alapján). Ebben esetben is él az 50 000 Ft-os rendeléshez kötött szállítási költség megállapodás.

A szállítás díjai
Amennyiben a rendelés értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, úgy a szállítási költség 0 Ft!
Amennyiben a rendelési érték nem haladja meg az 50 000 Ft-ot, úgy a szállítás díját tartalmazni fogja a megküldött számla.
Ennek mértéke a következő (az aktuális futárszolgálati díjszabás alapján):
• 5kg alatti csomag :         1 700Ft / csomag (értékbiztosított, másnapi kiszállítás)
• 5-10kg közötti csomag:  1 900Ft / csomag (értékbiztosított, másnapi kiszállítás)

Megrendeléséről visszaigazolásban tájékoztatjuk Önt! A visszaigazolásban jelezzük az összes paraméterét megrendelésének, a feladás dátumát és a másnapi kiszállítást. Amennyiben el kíván állni a megrendeléstől, úgy kérjük, jelezze azt számunkra!
Megrendelés leadása esetén Önnek lehetősége van az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot kiválasztani. Szállítási módként, az Önök érdekeit maximálisan figyelembe véve, a legkedvezőbb szállítási módot fogjuk preferálni a csomagküldés esetén, amennyiben Ön nem határoz meg módot. Figyelembe vesszük az esetleges helyi sajátosságokat is!
Fontos! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
Ilyen esetek az alábbiak:
Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
Az cégünk a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3.§ szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3.§ szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
5.§ A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4.§ szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.
A törvény további részletei megtekintése itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A jelzéstől számított harminc napon belül cégünk (amennyiben a termék visszaküldésre került) a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
Bármilyen kérdésével, problémájával a megadott elérhetőségeinket bizalommal forduljon hozzánk, megválaszoljuk illetve orvosoljuk azokat!